Hair rescue

Het hair rescue program is een behandeling speciaal bedoeld voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar en/of haaruitval. Toepasbaar bij zowel hoofd als bij de wenkbrauwen. Haaruitval kan gestopt worden en veel personen krijgen weer voller haar.

De behandeling

Hair rescue maakt gebruik van stamcellen, essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren. Met een speciale naald wordt de stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een permanent make-up apparaat. Deze stamceltechniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben. Het is niet bedoel voor personen die al volledig kaal zijn. Hiervoor is de micro hair pigmentatie het meest geschikt middel.

Binnen enkele weken ziet de klant al de eerste resultaten: het haar wordt dikker, vitaler, krachtiger en donkerder.

Voor een optimaal resultaat moet de behandeling 4-6 keer herhaald worden.

Wenkbrauwen

Veel vrouwen verliezen met de jaren steeds meer wenkbrauwhaar. Vooral de staart van de wenkbrauw wordt vaak kaal. Dit komt door vaak te plukken of waxen. Voordurend plukken en trekken aan de haren veroorzaakt schade bij de haarfollikels. Na een bepaalde periode komen de wenkbrauwen niet meer terug. Het hair rescue is een ideaal oplossing hiervoor. De stamceltechniek maakt het mogelijk om de haartjes gedeeltelijk weer terug te laten groeien. Zo worden de wenkbrauwen weer natuurlijk. Ook voor mannen is dit een goede oplossing.

De stamceltechniek zal permanent make-up of microblading nooit helemaal vervangen. Pigmentatie en haar groei op de kale plekken zal echter veel mooier zijn.

Nazorg Hair Rescue

Voor  een optimaal resultaat dient u zich aan een aantal aandachtspunten te houden. Gedurende twee dagen na de behandeling mag de met stamcelpreparaat gepigmenteerde huid niet nat worden.  Na twee dagen is het aan te raden om de hair scalp lotion gedurende 3 maanden te gaan gebruiken. De behandeling in combinatie met de hair rescue scalp lotion bevordert even eens de aanmaak en levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels.

DE EERSTE WEEK DIENT U REKENING TE HOUDEN MET DE VOLGENDE AANDACHTSPUNTEN:

  • Draag geen helm of andere hoofddeksel
  • Vermijd contact met chloor of zout water
  • Vermijd hete douche, stoombad en sauna
  • Smeer geen alcoholhoudende producten op uw hoofdhuid
  • Vermijd overmatig zweten (bijvoorbeeld met sporten)
  • Vermijd de zon en zonnebank

Na zeven dagen kunt u weer alles doen.

Menu